Däckservice och däckförvaring

Däckbyte

Vi byter snabbt och säkert dina däck och monterar dem på bilen om så önskas. Vid skifte av hela hjul kan vi erbjuda förvaring i vårt däckhotell.

Däckbyte och eventuell montering på bil ingår normalt alltid i priset vid köp av nya däck från oss.

Balansering

Känns bilen skakig? Då kan problemet vara att däcken är obalanserade. Detta skadar både däck och andra komponenter i bilen. Vi balanserar dina däck snabbt och exakt med miljövänliga vikter.

Balansering ingår normalt alltid i priset vid köp av nya däck från oss.

Punktering

Ibland är olyckan framme. Vi lagar din punktering men tänk på att alla punkteringar inte kan lagas, beroende av hur stort hålet är och var hålet är placerat.

TPMS

Vi säljer och monterar färdiga sensorer till ditt däcktrycksövervaknings-system, TPMS. Vi tillhandahåller original, såväl som programmerbara sensorer från TECH.

Däckförvaring

De flesta byter däck inför vintern och sommaren. Att skifta och förvara däcken hemma kan vara både skrymmande och besvärligt. Spara plats, slipp besvär och förläng livslängden på dina däck. Förvara dina däck i vårt ändamålsenligt byggda och rätt tempererade däckhotell.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss för prisuppgifter eller om du undrar över något. Använd formuläret, alternativt ring 016-34 46 78 eller besök oss i butiken.